KUL: London i juni!








BARN: Det blir en Alexander Dominic!!!



Jag ska bli bonusmoster i september!!



Nu kan jag finally gå ut med det efter att min "syster" önskat hålla det hemligt ett tag! Jag har vetat sen i mars och nu kan jag äntligen tala fritt om min underbara lycka och stolhet över min älskade "syster".
Har dessutom fått order om att vara den som kör min "syster" till förlossningen! Kommer bli helt obeskrivligt!





COOKIE: Lunch med klasskamrater


Det var evigheter sedan som jag tog med mig lunch till skolan och åt med klasskamrater! Kanske två år sedan! Tidigare i veckan bestämde vi ändå att vi skulle ta med oss lunch att äta ihop så vi kunde plugga inför gruppredovisningen senare. Och jag har verkligen glömt hur otroligt mysigt det är! Älskade det verkligen!
Man får också en insikt i vad olika människor äter och varför, vilket kan vara väldigt givande.





En av mina lika aktiva väninnor som jag har storkok en gång i veckan för att skapa just matlådor att ta med sig till jobb och skola. Innan tyckte jag att det lät jobbigt men den åsikten har ju förändrats - eller återuppväckts snarare.




TALK: Min fritid


Jag är som ni kanske märkt genom att dels känna mig personligen men också utefter vad jag skriver i min blogg, att jag är väldigt "överengagerad" kring mitt yrke och studier. Många av mina vänner ifrågasätter ibland hur jag lyckas ändå på något sätt få ihop en fritid med diverse aktiviteter och umgängen. Jag vet inte, men jag lyckas i alla fall! Enda rådet jag kan ge är planering. Ganska detaljerad planering dessutom.

En fritid har jag definitivt! Jag jobbar och pluggar inte bara. Men vad innehåller den då egentligen?

- Promenixer och lek med min hund
- Träning, sex dagar i veckan antingen boxing eller gym men också yoga och simning (slutade träna simning på gymnasiet efter att ha simmat i åtta år). Poledancing är också en form av träning anser jag.
- Syr mycket egna outfits och syr om kläder
- Givetvis umgänge med vänner, både direkt face to face eller via telefon. Jag har blivit en fika människa på gamla dar!
- Läsa böcker och då gärna två eller tre stycken som jag skiftar mellan. Antingen självbiografier, romaner, fantasy eller annan kurslitteratur som inte ingår i några kurser jag läser
- Möten med mina modellkollegor hos vår arbetsgivare, därmed också modeshower och photosessions
- Fetischklubbsvisiter eller annan form av fest/utgång. Älskar att dansa!
- Utflykter till åar, sjöar, skog, parker, stranden
- Även resor uppskattar jag fast inte de typiska sommarsemestrarna eller Sälenvistelser utan resor med ett specifikt mål som exempelvis Kolmården, Disney land, hälsa på vänner utomlands etcetera
- Myskvällar med mig själv och min hund, eller med min kusin, med massa gott att äta och dricka och hög form av serie- eller filmtittande

Ja detta är vad jag kan komma på just nu. Ändå tio punkter som står utanför både jobb och skola! Jag kan jag!






TALK: Endast en blogg avviker


Jag är helt lost i bloggar! Läser jättemånga bloggar. Allt från ätstörningar, porr, vardag, fashion, styling och så vidare. Det gemensamma som dessa bloggar har är att alla drivs och skrivs av endast tjejer. En person jag beundrar är den tjej som kallar sig för Blondinbella. Förr var hon en typisk tjej-tjej så att säga, men idag upplever jag henne vara extremt karriärsfokuserad och jobbar mycket med positiv motivation - precis som jag. Därför som jag finner henne vara av intresse säkerligen. Jag både är och vill vara mer som henne.






Jag körde en vitlögn precis. Jag läser inte bara bloggar drivna och skrivna av kvinnor och tjejer. En blogg av alla de mängder jag läser drivs faktiskt av en man. En mycket märklig man. Har ni sett Kungarna från Tylösand serien som gick för något år sedan så lär ni definitivt veta vem Jockiboi är. Ni som inte sett serien lär nog veta vem det är ändå.

Han kallar sin blogg för den sjukaste bloggen. Denna åsikt accepterar jag definitivt! Den är äcklig faktiskt, ändå finner jag den vara underhållande. Ibland blir man lite illamående men många gånger skrattar man.

Här kommer några bilder från hans blogg:





Han är väldigt kär i sin kuk. Behandlar den som en kompis eller som en egen individ.





TALK: Bikini och fräknar


Nu har det varit soligt några dagar i streck. Jag har varit ute alla dagar, både nere i Skåne och här uppe vid diverse sjöar och åar. Genom detta har jag fått ta på mig bikini som jag inte haft sen förra sommaren så det känns som ett bra tag sedan! Åh vad jag älskar att gå i bikini! Kanske för att bikini inte är något man har på sig regelbundet heller, eller i alla fall inte jag. Drar jag till simhallen så har jag ju baddräkt och jag har inte farit på utlandssemester i något soligt land senaste året.

Förr när man var liten tyckte man solen var jobbig. Just för att den stack i ögonen och den var så het. Idag springer man ju nästan ut så fort solen tittar fram. Gud vad skönt det är att sitta i solen och bara vara eller läsa något eller samtala med vänner eller hunden. Märks att man blivit äldre.

Äldre har jag blivit, men på kroppen så syns inte detta. Nu när solen kommit och huden börjat få färg så dyker självklart alla fräknar upp. Det är som att de vaknar till liv på en sekund så fort man vistas utomhus. Jag har fräknar i ansiktet och på armar och axlar. Väldigt många anser det är snyggt, sött och till och med sexigt. När jag läser i vissa stylingbloggar så ger bloggarna tips på hur man målar fräknar med hjälp av smink så fräknar tycks vara poppis. Jag kan anse att det ser fräscht ut med fräknar - men inte på mig. Inte för att jag anser mig själv se ofräsch ut men jag ser redan ut att vara för ung för min ålder och inte hjälper det när fräknarna pluppar upp och håret bleks av solen. Jag klagar bara om någon frågar. Det får jag göra.




TALK: Fullt schema vs. tomt schema


För många år sedan hade jag verkligen svårt med att ha fullspäckat schema för dagen. Av olika psykiska orsaker så orkade jag i regel bara med att gå till skolan, komma hem och plugg samt ta hand om min hund. Senare för två år sedan när jag började jobba samtidigt som jag studerade så var jag helt socialt slutkörd och orkade inte med någon social aktivitet. Detta tror jag beror på att energin jag automatiskt la ner på min psykiska ohälsa och dess åkommor utgjorde att jag helt enkelt blev utmattad och trött - även om jag inte ansträngt mig rent fysiskt.

Senast jag tog upp detta i bloggen som hastigast så hade jag en väninna som referens. Hennes vardag är alltid fullspäckad och ändå lyckas hon klämma in umgängen med mig. Jag var först och främst imponerad av hur hon orkade! Upp tidigt för att dra till gymmet, sen vidare till skolan, sen plugga och sen jobba. Ungefär så såg hennes dagar ut - varje dag i regel!

Idag för min del så ser mitt liv i stort sett liadant ut - och jag älskar det! En typisk dag för mig är att jag går till skolan, senare drar jag på något möte som jag har några gånger i veckan, drar och tränar för att sedan bege mig antingen hemåt eller till jobbet. Plus att jag sitter i telefon med minst en person från mitt sociala närverk varje dag samt svarar på diverse icke jobbrelaterade mail. Träning har jag sex gånger i veckan så det sker ju var dag plus att jag också har hund som sagt så honom ska jag givetvis också rå om. Mellan diverse aktiviteter och måste far jag hemåt emellanåt och går en sväng med honom.

Min dag idag bestod i att först uträtta ärenden på stan, sen möta upp en informant för min studie i skolan, sen dra på möte, sen träna och nu sitter jag på jobbet. Och jag är pigg! Inte alls trött eller utmattad som jag var för många år sedan! Jag trivs otroligt bra! Jag är helt fantastisk!

Imorgon är dock dagen lite lättare. Frukost och grupparbete hemam hos en klasskamrat, sen hem och plugga, sen gymmet och sen ha en vän över på kvällen. Dagen därefter har jag "bara" inplanerat träning och skogspromenad med en väninna så det blir en lugn icke så händelserik dag, för att sedan dagen därefter gå över till massa måsten och möten igen.

Jag är väldigt nöjd över min tillvaro får jag ju framföra.




RSS 2.0