TALK: Nya stuff ger nya rutiner

Tur att man la upp något i bloggen idag. Min nästkusin har sagt till mig två gånger nu att jag ska skriva fler inlägg. Eller nja snarare så sa hon så här:
För en vecka sedan: "Och hur går det med ditt bloggande då?" - en fråga som egentligen menade "skriv nu något för tusan!"
Idag: "Har du nu bloggat något i natt på jobbet?" - liksom manar mig haha!
Skämt och sido, jag blir ju klart smickrad och vänskapen min nästkusin och jag har är väldigt avslappnad så vi kan skämta på väldigt enkla medel. Himla glad över att jag har henne. 

Jag ska bättra mig vad det gäller bloggande. Sen skolstarten på nmya plugget och nya tjänsten på jobbet har gjort att man fått engagera sig ganska mycket i just det och inte lyckats sitta i godan ro och blogga. Föredrar att vara social utåt än sitta hemma och blogga faktiskt. Men vi kan bestämma som så, att var gång jag är på jobbet så ser jag till att skriva inlägg här i alla fall!
Allt nytt i mitt liv har gett mig helt nya rutiner. Och jag är väldigt VÄLDIGT nöjd med min prestation!

Modeshow på Park Lane i natt!

Gud börjar bli så nervös nu! Ska på modevisning i natt på hetaste klubben i Göteborg: Park Lane.
Oh my God alltså!! Vet att jag är i ytterst goda händer då jag dels är stammis på det stället, men också för att klädesmärkena vi ska gå för är riktigt snygga så man kommer vara as het.
De andra modellerna jag ska gå ihop med är ett gäng blandade brudar med just inriktning burlesk och alternativ klädsel. Nog jag som är den enda att vara mer åt fetish hållet - även om de andra tjejerna inte är obekanta inom området.
Vad ska vi då bära? Tänk er Moulin Rouge, tänk pinup, tänk rock, tänk lack och läder - men framför allt: TÄNK KORSETTER! Ni som känner mig kan ju räkna ut vad jag kommer bära främst, men jag tar ändå upp det kort för er som inte känner mig (har märkt att ni är ganska många). Jag kommer bära en ganska rockig stil ihop med en as snygg underbust och nice make och hår. Skorna kommer vara lite för höga för min smak men ska allt funka efter några tequila shots. Min stil är för den mesta stiligt rockig ihop med sparsamma gothiska detaljer. Och underbusts är det jag älskar mest!
Jag kommer inte lägga upp pics i denna blogg, eller jo förutom på en tjej som är känd som är mer reko att dra fram utan att det blir för privat. 

Hon heter Candy Dollheart / Kandi Von Kane och är tusen gånger mer vacker än det faktum som hennes namn framför! Hon ihop med en annan tjej håller dessutom i en av mina andra favorit klubbar Tip The Velvet. She is really to die for! Helt underbar person!
Hennes blogg.
Flera sådana här läckerbitar till super häftiga tjejer ska jag showa med om några timmar! Kommer bli en upplevelse alltså. Så stor skillnad på alternativa modeller framför de regular så att säga. De "vanliga" är väldigt tävlingsinriktade och egotrippade. Förstör gärna för andra för att själv ses som bäst. Ännu ett gäng med narcissister! Åh vad detta fenomen har förföljt mig genom åren!


Nu ska jag som sagt inte showa med sådana människor idag utan med girls som söker helheten och inte det individuella. Alla ska vara perfekta för då blir showen perfekt. 





TALK: Stalking - ny lag 1 oktober

Det här står det om den nya lagen:

“Stalking införs som ett nytt brott den 1 oktober 2011 då en ny lag träder i kraft. Samtidigt ändras lagen om besöksförbud och det blir möjligt att förebygga brott med hjälp av fotboja. Det innebär även kontaktförbud, för att visa att det inte bara gäller hotfulla besök, utan även hotfulla kontakter via e-mail och sms.

Med stalking, eller olaga förföljelse, menas att någon systematiskt förföljer, kartlägger och smyger sig på den utsatta personen. Det innefattar även att gärningsmannen tar upprepade kontakter med sitt offer som är oönskade och uppfattas som störande, kränkande eller skrämmande. Idag kan gärningsmannen endast dömas till vart och ett av de lagöverträdelser som sker, såsom hot, misshandel eller överträdelse av besöksförbud. Man ser bara till varje enskilt brott, och om hoten inte är särskilt allvarliga i lagens mening kan polisen sällan göra något. I och med att stalking införs som brottsrubricering blir det ett brott om hoten och trakasserierna ingår i ett upprepat mönster, även om de enskilda hoten i sig inte är så allvarliga i juridisk mening.

• De brott som kan ingå i det nya begreppet olaga förföljelse är misshandel, olaga tvång, olaga hot, hemfridsbrott, olaga intrång, ofredande, sexuellt ofredande, skadegörelse och överträdelse av kontaktförbud. För att det ska handla om stalkning måste det handla om upprepade kränkningar.

• Samtidigt ändras lagen om besöksförbud - begreppet ändras till kontaktförbud. Då finns också möjlighet att besluta om ett så kallat särskilt utvidgat kontaktförbud. En person kan i de fallen övervakas med fotboja.




Helt perfekt säger jag i så fall.




KUL: Camelot


Fler än jag som ser denna aktuella serie? Vet egentligen inte varför jag ser den för den är inget vidare vad det gäller att tillfredsställa mina krav. När en vän och jag diskuterade saken så nämnde jag just det att jag inte visste varför jag envisades med att se hela season ett, men fick ändå fram att kvinnorna är vackra, deras bröst är vackra och deras stön är vackra. Dåjämförde min vän Camelot med filmen Sucker Punch och han fick fram att det är mest runkmaterial än god handling.


 

 

Guinevere.              Kung Arthurs mamma.            Morgan le Fay.           Merlin.

 

 

Förr läste jag serien Camelot 3000. Därav mitt intresse för just Camelot serien - och har man väl kommit in i den är den faktiskt ganska okej.

 

 

 

 

Porrig Morgan le Fay.

 

 

 


COMMENTS: Fick nyligen höra...



...att jag är Guds gåva till männen.





OUTFIT: Romare/toga fest


En av mina vänner fyller år och just i den vänkretsen av mitt liv som han innefattar så är det mycket rollspel, klä upp/ut sig, burlesque och så vidare så varje gång det vankas festligheter så är det alltid specifika teman som ska följas. Denna gång, som titeln påvisar, är det toga/romar själva festtemat denna gång.

Min inspiration vad det gäller min outfit tar jag från Spartacus serien. Dock skulle jag hellre vilja följa gladiatorernas utstyrsel - de manliga då, men i och med festen inte är lagd åt det hållet rikrigt så får det bli en traditionell feminin outfit för min del. Vilket inte är fy skam det heller. Jag kommer nog min själ lyckas se ganska lyckad ut som kvinnlig romare!


 



Allra mest nice hade det som sagt varit om man hade fått gått klädd som en kvinnlig gladitor. I filmen Gladiator finns det ypperliga scener där gladiatorerna av kvinnligform bär utstyrsel som är häftig.
Tänker också på den gamla Pepsi reklamen som Beyoncé, Britney Spears, Pink och Enrique Iglesias var med i.








TALK: Ljust hår!


Två vänner som jag inte sett på nästan två månader har nu framfört att jag har fått väldigt ljust hår jämfört med tidigare! Jag blev verkligen jätteglad över att få höra detta då jag sakta men säkert låter håret bli ljusare utan att använda belkningsmedel eller dylikt.

Ena vännen sa det över en middag att han upplevde mig ha fått betydligt ljusare hår på väldigt kort tid. Detta uppskattar jag högt för jag kämpar med just denna långsamma process.

Den andra hade farit hela vägen från Gotland (åkte inom min stad med sin pojkvän som inte bor på Gotland heller) för att träffa mig, men höll nästan på att missa mig helt då hon inte kände igen mig med detta ljusa hår sa hon. Återigen blev jag väldigt tacksamt glad!

Vad är då min process att få håret ljusare utan att nyttja blekningsmedel? Jo kan jag min själ skriva kort om!
Många bleker ju sitt hår i etapper. Oftast då genom att slinga det ljusare och sen slingar man då och då men låter det gå några veckor mellan var gång. Detta sliter mindre på håret än om man hade blekt allt på samma gång, men läs att det sliter fortfarande. Vet att man kan ta saften från en citron med, men det har samma effekt som belkningsmedel plus att håret blir torrt.
Hur gör då jag? Jag nyttjar mig av tre olika sätt:
- hårinpackning som inte är för färgat hår. Detta "suger ut" färgen i sakta mak per tillfälle man använder det.
- solbleker håret naturligt då man är ute eller solar. Förra året ville jag inte mitt hår skulle blekas utan behålla sin mörkbruna nyans så jag gömde allt under en keps.
- schampo och balsam som inte är för färgat hår. Detta mattar av intensiteten i färgen så nästa gång man ska färga sin utväxt så kan man ta en ljusare hårfärg. Jag ska hålla mig till den hårfärgsförpackning nu några månader och sen återigen byta mig neråt - eventuellt. Kanske vill stanna på den färg jag har nu?

Detta anser jag är ett naturligt sätt att få ljusare hår utan att förstöra hårets kvalitet! Man kan också doppa skallen i en hink med kamomillte, men det om något tar väldigt lång tid!




Ganska lik den förvandling Scarlett Johanson gjorde en gång.





Edit. Jag är INTE platinablond! Utan att lägga upp bilder på mig själv och förstöra min anonymitet så kan jag framföra att jag inte längre är mörkbrun- eller brunhårig längre, men heller inte blond som jag så varit sen jag var liten. Jag vill inte ha platinablont hår!





TALK: Axess TV


Helt förlorad i denna TV kanal! Det gär verkligen helt annorlunda program och dokumentärer! Igår gick det ett program om Sigmund Freud, men inte bara rent generellt om honom som psykoanalytikens fader utan man diskuterade just ett visst fenomen hos honom. Igår handlade det om en patient som Sigmund Freud aldrig riktigt fick kontroll över eller lyckades bota. Hur han gick till väga, vilka fler som var inblandade, hans upplevelse av det hela, dagens forskare och läkares syn på honom och fallet i fråga med mera togs upp. Verkligen super spännande! Helt underbar kanal!





COMMENTS: På fiket finns massa dricka



piliF: Här kan du ta dricka. Välj mellan denna eller denna.




Vatten eller handsprit.




KUL: Beyoncé och Jay-Z


Gud de komer verkligen med största sannolikhet bli underbara föräldrar! Så härliga människor - i alla fall den upplevelse jag har av de. Ingen av de har gjort några huge misstakes eller skandaler utan allt har verkligen varit på topp. Alltid glada ansikten och mycket energi, en också ödmjukhet.
Jag minns att jag tänkte på just de för några år sedan när i stort sett alla kändisar skaffade sig barn att just de två hade det blivit kul att följa vid en graviditet.

När man såg på VMA galan nu 2011 så var man ju verkligen så himla lycklig för de. Gud vad folk hurrade och så otroligt stort leende Beyoncé gav oss. Man såg också hur generad och överlycklig Jay-Z blev när Beyoncé på scen efter sitt framträdande visade upp sin mage bakom sin kavaj.





En helt otrolig människa i mina ögon.




COOKIE: Höst - äpplen


En väninna sa för några år sedan att dessa höstäpplen som mognat är de allra godaste. Hon hade en kväll gjort äppelpaj på sådana där riktigt stora äpplen. Gud vad god den pajen var! Där hon bor (hon bor i ett underbart område) så finns det höga stora äppelträd på var och vartannan hustomt.

Jag har en höst med massor av olika äppelsorter och varianter att göra! Jag håller mig klart fortfarande till min äppelpajs yoghurt, men så ska jag också ta bilen och köra och palla massa äpplen. Dessutom har jag funnit en nyhet i affären! Äpple och kanelsoppa! Häller upp i en kopp och värmer i micron bara. Helt underbart! Så sitter man i sitt mysrum med tända ljus, en bok (för närvarande Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson), full syn på träden som vaggar utanför i vinden, in hund vilandes jämte mig eller på mig och så givetvis denna kopp med varm soppa. Ja hade velat ta en bild på just denna bildbeskrivning, men som sagt så är min blogg fortfarande för anonym för detta.


Pallade (stulna) äpplen.




COOKIE: Onyttigt till lite nyttigare


En av mina tusen favoritdesseter är marängsviss - fast utan chokladsås då. Det ska vara gammeldagsvanilj glass, vispad grädde, maränger (helst egen gjorda för mina maränger är så himla goda) men givetvis också skivad banan. Och som sagt ingen chokladsås.




Nu kan man ju inte äta detta varje dag, även om man är vältränad. Det är knappast lämpligt för kroppen eller tänderna. Men om man nu som exemplevis jag har svårt med att hålla sig borta från sådant som är väldigt gott men onyttigt så får man försöka vara kreativ och fundera ut andra lösningar. Bananerna är för närvarande ett måste och räknas dessutom det den nyttiga delen av en marängsviss. Men för att kunna återfå den gräddiga vaniljsmaken som just glassen och grädden skapar så får man finna ut vad som kan fungera som ett annat alternativ, men som ändå innefattar samma smak och känsla.

Yoghurt naturligtvis! Fetthalten är betydligt mycket lägre än hos både glass och grädde och det finns verkligen hur många olika märken och smaker numera att det är redan jättesvårt när man står där i affären och ska välja vilken förpackning som ska få den stora äran att följa med en hem. Ni minns att jag talat så väl om Yoggi äpple/kanel/vanilj exempelvis - älskar den fortfarande. Nu har jag köpt hem andra smaker med samt vanlig vanilj yoghurt till mina bananer.

   



Nu kan man visserligen göra hela grejen ännu mera nyttig, men det tänker jag inte lägga ner tid på att åstadkomma. Jag har redan kommit så pass långt att jag kan äta denna nya marängsviss till frukost och betydligt oftare än vanlig traditionell marängsviss och det är det ypperliga för mig!




COMMENTS: Dialog mellan kollegorna


Fick höra av kvällens vikarie på jobbet att man talat om mig tidigare angående mina studier. Väldigt smickrande konversation för mig tycker jag. Blev positivt överraskad:

Ordinarie: ...ja så gick vi på en föreläsning nu i veckan som det kändes som att jag redan kunde allt om. Men alla skulle gå på den. Till och med *mitt namn* gick dit!

Vikarien: Jaha, vadå då? Skulle inte *mitt namn* gå dit eller?

Ordinarie: Jamen hon har ju utbildning i allt! Hon hade ju dessutom gått den kurs som föreläsningen handlade om! Och dessutom var det samma föreläsare som var kursansvarig för den kursen!

Vikarien: Men Gud! Men *mitt namn* är väl inte så gammal?

Ordinarie: Nä det är ju det hon inte är! Helt fantastisk! Hon har ändå lyckats plugga MASSOR och pluggar fortfarande!


Vikarien frågade ut mig senare nu när jag kom till jobbet. Tror att jag lyckats inspirera henne! Gav förslag på att ge henne några uppgifter om gamla jobb jag haft inom socialt arbete som hon kan dra nytta av senare när hon ska praktisera. Hon har bett om denna (långa) lista, men jag har fram till klockan 07 på mig att skriva!




RSS 2.0