TALK: Bli porrstjärna


En bekant till mig är på Fråga Olle dokumentären ikväll. Hon vill bli en super känd porrstjärna så att vara med i Fråga Olle lär ju ge henne lite creds. Hennes senaste porrfilm var dock.. inte smickrande. Speciellt inte hur hon spelar och när hon tar kiss i munnen. Inte något jag diggar, men nice för de som gör.

Jag hade definitivt kunnat spela in en porrfilm, men då ska den vara stilig och seriös. Helst bara tillfredsställa mig och det jag tänder på. Mina motspelare måste också vara seriösa och bra på att rollspela.

En fantasi som jag inte utlevt än är att en pojkvän till mig sätter på en annan brud i doggy style. Tjejen suger en annan kille framför och jag ligger på rygg över tjejen och tvingar pojkvännen framför mig att sätta på henne hårdare oh hårdare tills han blir galen och måste ta mig istället. Då har jag vunnit.





COOKIE: Middag för tre


Hade två klasskamrater över på middag hos mig härom kvällen. Jag gjorde lax med couscoussallad samt citronmarängpaj. Gud vad jag är duktig på att laga mat trots allt! Fast det roligaste är att baka - kemiskt under att ta fram diverse bakverk.


Nu tog jag inga bilder men ungefär så här såg det ut.

 


Sen drack vi klart vin och lekte med några av mina piskor. Det var uppskattat av mina middagsgäster, som jag antar inte nyttjar sådana vid sexuella tillställningar.

 

 

 


COOKE: Oh My! Apple Pie!


Jag är som sagt väldigt inne på äppel och kanel. Därför är det ju strålande för min del att Ben & Jerry har kommit ut med en relativt ny smak.




Skulle dock ha varit lite större bitar av själva pajdegen tycker jag. Fast kanske bara jag som fastnar så för att ha med kakor och kakdeg i B&Js glassar. Älskar ju Half Baked över allt annat!




KUL: Detta gjorde mig verkligen skit rädd!


Första anblicken är att man ser en söt och vacker docka.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Men ack så fel ens öga tar in och tolkar vad den ser. Detta är en riktigt människa - dock en opererad sådan.







KUL: Duckling...


..turns to a swan.








Gud vad vacker hon blivit "Hermione"





OUTFIT: Vaxning. Downstairs.


Ja nu har jag finally gjort det. Min tanke när jag valde att prova på vaxning istället för rakning är just för att lenheten bara håller en dag för sen när man vaknar på morgonen efter så känner man att det är en aningen strävt. Det syns fortfarande inget men jag anser det känns och det är inte bekvämt.

Jag hörde med lite vänner om bikinivaxning och de soom hade gjort det menade på att det gör riktigt ont men att det också är väldigt givande. Dock för dyrt om man gör det på salong.

Därför tänkte jag att jag gör det hemma! Gick och inhandlade mig detta vax:



Vaxningen gick jättebra! Gud vad fin jag blev! Lite öm är man allt, men jag förväntar mig inga hårstrån förrän om 14 dagar. Och att hårstråna kommer upplevas vara helt mjuka.
Man förstår varför det gör så jäkla ont dock. Även om smärtan var väldigt stor så höll den bara tre sekunder så man lyckades allt hålla emot. När man dragit bort vaxet från huden så fastnar ju allt hår på pappret. Tittar man noga på dessa hårstrån så ser man vart själva strået är och vart hårroten är. Hårroten, på mig, är av samma storlek som på själva strået och helt vitt. Mitt hår är ju annars väldigt ljust, men hårroten är verkligen krit vit. Och den är i alla fall fem millimeter. Inte undra på att det gör ont då!

Nu är jag som sagt len och mjuk. Om två till fyra veckor gör jag om det. Definitivt värt det!









KUL: Nu fattar jag denna symbol: O.o


Så gudomligt sött!





KUL: "Älska mig! Fast jag är neger"







BRÖST: Säkert tejpade


... men bortser man det så är dessa bröst helt perfekta och vackra!!



KUL: Awesome panties!



Kan tänka mig är nice om man har en Iphone nörd till pojkvän! Synd att string
inte tilltalar mig. Annars hade jag införskaffat dessa mest för att de är vad de är.






OUTFIT: Wonderful mascara!


Ytterst ovanligt att jag hyllar make up produkter men nu måste jag verkligen göra det.

Var inne på Kicks häromdagen och inhandlade mig hårborttagningsvax för intima områden (kan skriva mer om hur det gick i ett annat inlägg) och torrschampo. Med detta fick jag ett testexemplar av en mascara från Clinque. Jag brukar för det mesta köpa de billigaste mascarorna som finns för det är sällan jag anser att de skiljer sig från varandra, vare sig de kostar 60 kronor eller 250 kronor.

Men nu när jag provat denna testmascaran så är jag helt förälskad och besatt! Som man alltid fått måla sina ögonfransar både två och tre gånger för att få de så tydliga man önskar, och då speciellt de små fransarna på undersidan av ögat, och så vips dyker denna mascaran upp som verkligen ger allt bara av att man tar den en gång - till och med de undre fransarna!

 

Hade kunnat visa er en exempelbild från min användning av mascaran, men då jag som sagt är anonym så sätt så får jag dessvärre låta bli. Ni som känner mig får givetvis ta sig en titt! Ni kommer bli så överraskade!

 

 

 

 


KUL: Skinny vs. fit


I och med jag själv är mer fit än skinny så blir
jag definitivt peppad av denna bild! Adore!





TÄNKVÄRT: Döden - ur ett filosofiskt perspektiv

Döden är varken bra eller dålig för den som dör, då vederbörande ju inte längre finns sedan döden inträtt.

Döden – det permanenta slutet på vår existens – råder det en oenighet kring. Döden är fruktansvärd för vissa respektive acceptabel för andra så länge den inte är smärtsam eller kommer i förtid. Livet kan ses som allt man har och förlusten av den är den värsta man kan erfara så om man ser på döden som något dåligt så skulle det vara för att den berövar oss livet, det bra för oss. Livet skulle därmed vara värt att leva även när dåliga situationer är kontinuerligt förekommande. Det människan ser som bra är att vara levande och vad detta innefattar och om döden är dåligt så är det för att den berövar oss livet. Vi är vana vid att existera så tanken på att vi ska en dag ska utplånas kan ses som oacceptabelt och orimligt. I detta ofattbara så ligger det ett hot. Ett hot som vi finner obehag för och som då ses som dåligt.

Dödsrädsla är ur överlevnadssynpunkt hälsosamt om man ser till den biologiska utvecklingen. Ser man döden som något dåligt försöker man antagligen automatiskt hålla sig vid liv. En människas död kan innebära en försämring för någon annan. Det är därför döden också kan anses som dålig.

En helt annan inställning skulle kunna innebära att man känner en lättnad eller befrielse (för den pinade människan) inför själva ”utplåningen” men också som naturlig. Döden blir obekymmersam och acceptabel då individen känner att man har gjort sitt i livet. Man är nöjd med det man varit med om och åstadkommit och kan till och med tycka att det är skönt att få ett avslut,

Bergström (2004) tar upp frågan ”Men är det dåligt att vara död?” för att därefter ta upp Karl XII som exempel. Han är död, men det kan knappast vara dåligt för Karl XII för han märker ju ingenting! Det är varken bra, dåligt eller neutralt för honom. Det vill säga har inget värde för honom. Om förändringen från levande till död är dålig för Karl XII måste det vara för att förändringen går från bra till dåligt, men så kan det inte vara eftersom tillståndet ”död” inte är dåligt för Karl XII. Inte nog med att Bergström (2004) skriver fruktansvärt bra, anser jag, utan hans exempel och argument tilltalar mig och får mig att resonera på ett nytt sätt kring döden. Detta exempel med Karl XII tycker jag var exemplariskt rent basalt utan att tillägga några större abstrakta faktorer.

En annan sak som som jag fastnat för är då Bergström (2004) tar upp är olikheterna mellan ”döden som sådan” och själva ”döendet”. Enligt honom är det just det sistnämnda som är det som människan upplever som det dåliga. Att vara död kopplar jag till det som Bergström (2004) tidigare nämnt, att man inte känner tillståndet att vara död, men resonemanget kring att det är själva ”döendet” som är det som upplevs som det dåliga för människor är för mig helt logiskt!





KUL: Pornstar dancing


En av mina väninnor har intervjuats och är med i Skövde Nyheter!! Grattis Sanna!!







TÄNKVÄRT: Jag vill fortsätta vara en hon


Så trött på detta snack om "hen" nu. Det är som om folk vill att det ska vara svart eller vit - antingen hon/han eller hen. Kan man inte få bestämma själv hur man önskar uttrycka sig? Bättre att respektera varandras åsikter framför att ha en konflikt om vad som är rätt. Vad som är rätt för någon behöver inte vara rätt för någon annan.







KUL: Katter är pessimister




Klicka på bilden





OUTFIT: Boba Fett hade kanske en syster






KUL: Don´t go Solo





Jag var på Sci Fi mässan i Götet i helgen. Fucking awesome!!! Ska ta en bild på min nya superheta t-shirt. Införskaffade mig massa anime stuff men också en dörrplanch med en Stormtrooper på. Går och gnider mig mot den dörren hela tiden.

Plåtades med gänget och Darth Vader också. Princess Leia, en Stormtrooper och en annan karaktär som jag inte kan minnas namnet på för det är så långt. Tänk er en svart Stormtrooper (inte shadow) med gasmask som kör en av de små skeppen. Honom står jag bredvid. Nom nom!




TALK: Tepalagar


Ibland när man kikar igenom gamla brönda CDskivor så hittar man de mest mäkliga ting man sparat. Oftast är det vettiga saker som musik, bilder, skolgrejer och film. Men så finner man de där extra sakerna som blir som guldkorn mitt i allt man pysslar med. En av dessa guldkorn för dagen är min vän Tepas dokument Lagar och iaktagelser. Hela 18 sidor med just vad titeln beskriver. Helt underbart! Sitter och skrattar åt mycket av det, men många saker som han tar upp får en verkligen att fundera och reflektera. Just de delar som jag fastnar vid som jag finner vara extra roliga eller extra tankelyftande kommer jag pilla in i bloggen. Hoppas inte Tepa själv misstycker. I så fall får herrn höra av sig. Jag önskar förmedla vissa saker just för att allmänheten bör fundera över det samtidigt som jag önskar få Tepas idéer bekräftade ur en positiv vinkel.






RSS 2.0